Etäopiskelu


Kesäraamattukoulu verkossa "RAKASTETTU - KUTSUTTU - VALITTU"

Anna Jumalan Sanan muovata sinua sisimmästäsi käsin nauttiessasi kesäpäivistä kotioloissa!
Voit osallistua tähän etäkoulutukseen olitpa missä tahansa, kunhan olet nettiyhteyden ulottuvilla.

Kesäraamattukoulu simultaanitulkataan suomeksi. Opettajina toimivat mm. pastorit Linda ja Gunnar Bergling, jotka antavat parastaan teemasta "Identiteeettisi Jeesuksessa: RAKASTETTU - KUTSUTTU - VALITTU" Näiden päivien aikana löydät aidon identiteettisi Jumalan rakastettuna lapsena, vanhurskautettuna ja hyväksyttynä Hänen silmissään. Pääset syventymään hengelliseen rakkausyhteyteesi Jeesuksen kanssa ja huomaat, kuka olet ja mitä olet saanut Hänessä.

Kurssin sisältö: 8x n. 2 tunnin opetusjaksot, virtaamisrukous suorana lähetyksenä, kurssimateriaali digitaalisessa muodossa (kaksi digitaalista kirjaa, "Sydämen rukous" mp3-muodossa, kotitehtävät) sekä diplomi.

Aika: torstai - perjantai 4. - 5.6. sekä maanantai - tiistai 8. - 9. 6. n. klo 9.30-16.30 Suomen aikaa (8.30-15.30 Ruotsin aikaa), lounastauko keskipäivällä. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille vahvistuskirjeen mukana.
Tilanteen salliessa järjestämme diplomien jakotilaisuuden Miraakkelikonferenssin yhteydessä 11. - 19.7. niille, joilla on mahdollisuus matkustaa Kungsängeniin, muille diplomi lähetetään postitse (noudatamme terveysviranomaisten suosituksia koskien yleisiä kokoontumisia).

Ilmoittautuminen: 31.5. mennessä sähköpostitse info@arken.org tai puhelimitse +46-(0)8-588 840 00. Voit kirjoittaa ja soittaa suomeksi.
Ilmoita:
- etu- ja sukunimesi
- sähköpostiosoitteesi
- postiosoitteesi
- puhelinnumerosi
- tarvitsetko suomenkielisen simultaanitulkkauksen
Ilmoittauduttuasi sinulle lähetetään vahvistuskirje ja lisätietoja.

Osallistumismaksu on 145 euroa (1450 SEK) ja sisältää kurssimateriaalin.
HUOM! Ilmoittautuessasi viimeistään 25.5. saat koko kurssin alennettuun hintaan, vain 95 euroa! Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksut Suomessa: Handelsbanken: FI81 3131 3001 1336 77 tai Danske Bank Oy: FI31 800013 70845431
Maksut Ruotsissa: Bankgiro: 549-7748 tai Swish 123 056 90 46.

On tärkeää, että kirjoitat viestiksi nimesi sekä tekstin"sommarbibelskola".

Alla Kesäraamattukoulun ruotsinkielinen traileri.

Ruotsinkielinen Pastori-, johtajuus- ja seurakunnanistuttamiskoulutus
- Opiskele missä ja milloin tahdot!

Nyt on mahdollisuus hakea ruotsinkieliseen Pastori-, johtaja- ja seurakunnan- istuttamiskoulutukseen, jonka voi suorittaa etäopiskeluna verkossa.

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot saada työkaluja rakentaaksesi ja kantaaksesi Jumalan seurakuntaa tai koet kutsua uusien seurakuntien perustamiseen.

Koulutus sopii erityisen hyvin niille, joilla ei ole mahdollisuutta muuttaa Ruotsiin – opiskele missä ja milloin tahdot! Lisätietoja löydät täältä

HUOM! Etäopiskelu ei ole mahdollista eheytymislinjalla!