Etäopiskelu

Valmentautumislinjan ensimmäinen vuosikurssi etäopiskeluna

Syksystä 2020 alkaen on mahdollista osallistua raamattukoulun valmentautumislinjan ensimmäiselle vuosikurssille verkossa, etäopiskelijana. Opetukset videoidaan ja linkit videoihin lähetetään päivittäin sähköpostiisi. Käytännön harjoittelu (rukousviikot) toteutetaan lähijaksoina Arkenilla Kungsängenissä tai konferenssien yhteydessä joko Arkenilla tai muilla paikkakunnilla (mahdollisuuksien mukaan myös Suomessa). Tarvittaessa tietyt osat käytännön harjoittelusta voidaan toteuttaa myös puhelimitse. Etäopiskelijat maksavat saman kurssimaksun kuin muutkin, ja ovat luonnollisestikin tervetulleita osallistumaan opetukseen paikanpäällä aina kun se on mahdollista. Hakemuksen voit tulostaa täältä>>
Kirjoita hakemuksen alkuun "Etäopiskelu". Suomenkielinen tulkkaus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi. Hae jo tänään!

Ruotsinkielinen Pastori-, johtajuus- ja seurakunnanistuttamiskoulutus
- Opiskele missä ja milloin tahdot!

Nyt on mahdollisuus hakea ruotsinkieliseen Pastori-, johtaja- ja seurakunnan- istuttamiskoulutukseen, jonka voi suorittaa etäopiskeluna verkossa.

Tämä koulutus on tarkoitettu sinulle, joka tahdot saada työkaluja rakentaaksesi ja kantaaksesi Jumalan seurakuntaa tai koet kutsua uusien seurakuntien perustamiseen.

Koulutus sopii erityisen hyvin niille, joilla ei ole mahdollisuutta muuttaa Ruotsiin – opiskele missä ja milloin tahdot! Lisätietoja löydät täältä

HUOM! Etäopiskelu ei ole mahdollista eheytymislinjalla!