Hakemus raamattukouluun Ruotsiin

Hakuaika: Voit hakea koulun alkamiseen saakka, mutta jos tarvitset suomenkielisen tulkkauksen, suosittelemme sinua hakemaan hyvissä ajoin, jotta tulkkaus voidaan organisoida ja suunnitella. Lähettäessäsi hakemuksen ajoissa ehdit myös paremmin järjestää kaikki käytännön asiat. Jos hakuaika on jo mennyt umpeen, lähetä hakemuksesi heti ja soita +46 8 588 840 00.

Suositukset: Jokaisen raamattukouluun hakevan on lähetettävä pastorin sekä kristityn ystävän suositukset hakemuksen mukana. Jos pastori puuttuu, voit pyytää pitkäaikaiselta ystävältäsi (mieluiten joku hengellinen johtaja) suosituksen. Ilmoita meille syy.

Valokuva: Lähetä hakemuksesi mukana valokuva itsestäsi.

Ilmoittautumismaksu: Hakemuksen lähettämisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu (hakemuksen käsittelymaksu), joka on 50 euroa/500 SEK. Pidätämme oikeuden euro-hintojen muutoksiin valuuttakurssien muuttuessa. Maksu maksetaan Arkenin tilille Suomessa Danske bank Oyj FI31 8000 1370 8454 31. Merkitse maksusuoritukseen viestiksi OMA NIMESI ja teksti: "ilmoittautuminen raamattukouluun". Ilmoittautumismaksua ei palauteta.

Hakemus- ja suosituskaavakkeet raamattukouluun (pdf-muodossa):

Lataa ja tulosta hakemus- ja suosituskaavakkeet alta. Voit myös tilata hakemuksen sähköpostitse info@arken.org tai puhelimitse +46 8 588 840 00 (voit kirjoittaa ja soittaa suomeksi). Täytä hakemus huolellisesti, puutteellisesti täytetty hakemus hidastaa hakemuksen käsittelyä.

Hyväksymiskirje

Lähetämme sinulle kirjallisen tiedon hyväksymisestä raamattukouluun mahdollisimman pian, kahden viikon kuluessa siitä, kun olemme saaneet hakemuksesi ja ilmoittautumismaksun. Muista suositukset ja valokuva!