Kokoukset

Suomen Arken-seurakunnan yhteinen kokoontuminen on sunnuntaisin. Kokouksissa on ylistystä, Jumalan sanan opetusta ja rukousta. Lämpimästi tervetuloa!

Sunnuntaikokoukset

Kokoontumiset ovat eri puolilla Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua. Kokoukset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Tarkemman osoitteen (ja muita lisätietoja) voit kysyä Suomen Arkenista. Ota myös yhteyttä mikäli haluat, että kotikokous järjestetään kotonasi.

Kokouksissamme on leppoisa ja kodinomainen tunnelma. Ylistämme, rukoilemme ja jaamme Jumalan sanaa avoimessa ilmapiirissä. Kokouksissa on usein myös mahdollista syödä yhdessä ja keskustella vapaasti. Kokoukset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia.

Lue lisää tapahtumakalenterista

Tukholman Arkenin kokoukset simultaanitulkattuina Youtubessa

Tukholman Arkenin kokoukset, joissa on simultaanitulkkaus, lähetetään suorana lähetyksenä Youtubessa.
Suomenkielinen tulkkaus on sunnuntaisin Jumalanpalveluksissa klo 11.30 Suomen aikaa (kesäisin ja loma-aikoina tulkkaus voi joissakin tapauksissa puuttua). Tulkkaamme myös lähes kaikki konferenssit suomeksi. Ajankohtaiset kokousajat löytyvät täältä

Simultaanitulkkauksen kuuntelu (TV-Arken Suomi) täältä

Kokouksen videolähetyksen katselu (ruotsinkielinen lähetys, TV-Arken) täältä

Jos tilaat molemmat kanavat ja klikkaat kellon kuvaa, saat automaattisesti ilmoituksen ajankohtaisesta lähetyksestä.

Lahjoitukset TV-työhön

Monet seuraavat kokouksiamme kuunnellen suomenkielistä
simultaanitulkkausta. Tällä hetkellä tulkin ääni kuuluu erillisestä
linkistä. Voidaksemme yhdistää tulkin äänen suoraan live-kuvaan TV-työmme tarvitsisi tehokkaamman tietokoneen. Lahjoitukset TV-työhön voi antaa Suomen Arkenin tilille FI91 3131 1001 3980 84. (Rahankeräyslupa numero RA/2018/427 voimassa 11.5.2015-10.5.2020 saakka koko Suomen alueella Ahvenanmaata. lukuunottamatta. Luvan haltija Suomen Arken ry. )