Lapset

Onko sinulla lapsia ja mietit raamattukouluun lähtöä? Mietitkö miten
suomenkielinen lapsesi pärjää ruotsinkielisessä ympäristössä?

Arken-seurakunnalla on oma päiväkoti (Växthuset) ja peruskoulu (Kungsskolan), jossa on luokat 1-6.

Meillä on ollut useita raamattukoululaisten suomenkielisiä lapsia päiväkodissamme ja koulussamme. Lapset ovat viihtyneet todella hyvin ja ovat oppineet ruotsinkielen nopeasti. Meillä on päiväkodissa ja koulussa myös suomenkielistä henkilökuntaa auttamassa suomalaisia lapsia sopeutumaan

Uskomme, että koko perhe kokee turvallisena ja yhdistävänä tekijänä sen, että vanhempien käydessä raamattukoulua myös lapset saavat kokea saman ilmapiiriin.

Koulun ja päiväkodin tilat sijaitsevat Tibblen asuinalueella Kungsängenissä, muutaman kilometrin päässä Arkenin raamattukoulusta ja seurakunnasta.

On hyvä ottaa yhteyttä päiväkodin/koulun henkilökuntaan jo siinä vaiheessa kun harkitset raamattukouluun lähtöä, jotta saat riittävän aikaisin ohjeet rekisteröintiä varten. Rekisteröinti tapahtuu Upplands-Bron kunnan kautta, päiväkodin ja koulun henkilökunta neuvoo sinua mielellään.

Päiväkoti Växthuset

Päiväkodissa on kolme ryhmää: Kärleken (Rakkaus) 1-3-vuotiaille, Glädjen (Ilo) 2-4- vuotiaille ja Friden (Rauha) 4-6-vuotiaille (samassa esikoululuokka). Työskentelemme varhaiskasvatus-opetussuunnitelman mukaisesti ja kristilliseltä pohjalta, joka on itsestään selvä osa päiväkodin arkea.

Växthuset-päiväkoti: puh: +46 73 707 7545/päiväkodinjohtaja, vaxthuset@arken.org

Peruskoulu Kungsskolan

Kungsskolan aloitti toimintansa1995 ja on Ruotsin Koululaitoksen hyväksymä. Noudatamme peruskoulun opetussuunnitelmaa ja tahdomme antaa lapsille kristillisen arvopohjan. Uskomme Jumalan ajatuksen olevan, että lapset saavat yhden tai ehkä usemmankin siunatun vuoden turvallisessa, kristillisessä ympäristössä.

Kungsskolan-peruskoulu: puh: +46 73 707 7542/koulun rehtori, kungsskolan@arken.org

Iltapäivä-/vapaa-ajantoiminta Kungsgården

Lapsilla on mahdollisuus koulun jälkeen (tai aamulla ennen koulun alkua) tulla vapaa-ajantoimintaan Kungsgårdeniin. Toimintaan voi tulla aamulla 7.30 - 8.15 ja iltapäivällä 12.30 - 17.15. Lapsilla on paljon

erilaista ohjelmaa ja leikkiä sekä sisällä että ulkona. Kungsgården sijaitsee samassa rakennuksessa päiväkodin ja koulun kanssa. Olet lämpimästi tervetullut.

Ota yhteys päiväkodin johtajaan tai koulun rehtoriin jos tahdot lisätietoja, tilata hakemuksen tai varata
tutustumiskäynnin (voit pyytää avuksi suomalaista päiväkodin/koulun henkilökuntaa).

OTA YHTEYTTÄ:

Växthuset-päiväkoti: +46 73 707 7545/päiväkodinjohtaja, vaxthuset@arken.org
Kungsskolan-peruskoulu: +46 73 707 7542/koulun rehtori, kungsskolan@arken.org

Päiväkodin ja peruskoulun osoite: Hjortronvägen 117, 19635 Kungsängen

Lämpimästi tervetuloa!