Raamattukoulu Jeesus Parantaa ja Eheyttää Ruotsissa

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Kungsängeniin, Ruotsiin, yhteen Pohjoismaiden suurimmista raamattukouluista: Jeesus Parantaa ja Eheyttää-raamattukouluun. Koulun rehtorina toimii Linda Bergling, joka perusti raamattukoulun vuonna 1987. Linda on palvellut parantamispalvelutyössä yli 40 vuotta. Kuuntele rehtori Linda Berglingin suomeksi tulkattu opetus: "Jeesus meidän parantajamme"

Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulussa voit valmistautua palvelutyöhön sekä vastaanottaa omaa parantumista ja eheytymistä. Meillä on kaksi erillistä linjaa; Valmentautumislinja sekä Eheytymislinja.


Raamattukoulussa on suomalainen linja, jonka oppilaille opetus simultaanitulkataan suomeksi. Myösoppimateriaalin saa suomenkielisenä sekä käytännön harjoittelun voi suorittaa suomenkielellä. Suomalaisen linjan vastuuhenkilö on Petra Jäppinen (lue lisää kohdasta suomalainen linja).

Jeesuksen sovitus, risti ja Jeesuksen veri ovat opetuksen perusta. Raamattukoulussa saat vahvan Sanan perustan. Tarkoitus on, että saat teorian lisäksi myös käytännön harjoitusta. Teoriaopetus yhdistyy käytännön harjoitteluun raamattukoulun rukousviikoilla, parantumispäivillä, konferensseissa ja tiimimatkoilla. Raamattukoulu sopii kaikenikäisille 18 vuotta täyttäneille miehille ja naisille

Kuuntele pääraamatunopettaja Gunnar Berglingin opetus: "Jeesuksen parantava voima kaikille" suomeksi tulkattuna.

Uskomme, että valintasi tulla juuri Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukouluun vaikuttaa koko tulevaisuuteesi myönteisesti. Älä epäröi sanoa KYLLÄ kaipauksellesi keskittyä Jeesukseen kokonaisen raamattukouluvuoden ajan.Toimi mottomme mukaan: sano ensin KYLLÄ, ennen kuin kysyt MITEN.

Kaikkien näiden vuosien aikana olemme nähneet suurten esteiden väistyvän. Alamme rukoilla puolestasi heti kun vastaanotamme hakemuksesi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Linda Bergling
Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulun rehtori