Suomalainen linja

Tulkkaus ja kurssikirjallisuus suomeksi

Alla suomalaisten todistuksia raamattukoulusta

Pelkäätkö ettet pärjää ruotsinkielellä raamattukoulussa? Ei hätää. Meillä on raamattukoulussa suomalainen linja.

Mitä tarkoittaa suomalainen linja? Suomalaisen linjan oppilaat voivat kuunella opetuksen simultaanitukkauksen kautta suomeksi. Heillä on myös mahdollisuus saada kurssikirjallisuus suomeksi. Valmentautumislinjan oppilaat voivat tehdä kokeet ja rukousharjoittelun suomenkielellä.

Suomalaisilla osallistujilla on omat rukosryhmänsä ja säännöllisesti omia kokoontumisia

Saavatko kaikki halukkaat tulkkauksen? Päätämme eri vuosikurssien suomenkielen tulkkaustarpeesta vuosittain. Jos vuosikurssille ei tule riittävä määrä suomalaisia oppilaita, emme pysty järjestämään tulkkausta. Tästä syystä hae hyvissä ajoin, jotta voimme suunnitella ja organisoida tulkkauksen kaikille halukkaille.

Jos hakemallesi vuosikurssille ei tule riittävästi suomalaisia oppilaita, voit joko siirtyä toiseen ryhmään (eheytymislinjalla on aina tulkkaus) tai jatkaa valitsemallasi vuosikurssilla ja kuunella opetuksen ainoastaan ruotsiksi. Tästä huolimatta sinulla on mahdollisuus saada kurssikirjallisuus suomeksi, tehdä kokeet suomeksi ja palvella suomeksi.

Simultaanitulkkaukseen omat kuulokkeet

Tulkkauksen kuuntelemista varten tarvitaan omat kuulokkeet, jotka yhdistetään koululta lainattavaan tulkkausvastaanottimeen. Mikäli haluat tulkkauksen, hae hyvissä ajoin tulkkauksen järjestämisen vuoksi.

Suomalaisen linjan vastuuhenkilö on Petra Jäppinen. Ota yhteyttä suomeksi joko sähköpostilla bibelskola@arken.org tai puhelimitse +46 8 588 840 00/10.

Petra Jäppinen, Suomalaisen linjan vastuuhenkilö