Raamattukoulu Jeesus Parantaa ja Eheyttää Ruotsissa

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Kungsängeniin, Ruotsiin, yhteen Pohjoismaiden suurimmista raamattukouluista: Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukouluun. Yksi tai useampi vuosi raamattukoulussa on sijoitus koko loppuelämääsi varten.

Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulussa voit valmistautua palvelutyöhön sekä vastaanottaa omaa parantumista ja eheytymistä.

Valmentautumislinja on sinulle, joka kaipaat saada varustautua Jumalan valtakunnan työhön. Saat hengellisiä työkaluja palvelutyöhösi. Pääset kohtaamaan Jeesuksen henkilökohtaisella tavalla, saat oppia tuntemaan häntä syvemmin, ottaa vastaan parantumista ja eheytymistä – mutta myös varustautua viemään sanomaa, joka ei ole pelkkiä sanoja, vaan voimaa ja jossa on suuri rakkaus ihmisiä kohtaan.

Eheytymislinja on sinulle, joka tarvitset henkilökohtaista parantumista ja eheytymistä. Tämä on vuosi Jeesuksen jalkojen juuressa, jolloin hän kohtaa sinut henkilökohtaisella tavalla koskettaen ja muuttaen. Löydät oman ainutlaatuisen persoonallisuutesi, lahjasi ja Jumalan tahdon elämääsi varten tullessasi varmaksi hänen rakkaudestaan sinua kohtaan. Tämän vuoden aikana hengellinen rakkausyhteytesi Jeesukseen ja taivaalliseen Isääsi vahvistuu askel askeleelta.a

Raamattukoulussa on suomalainen linja, jossa opetus simultaanitulkataan suomeksi. Myös opetusmateriaali ja käytännön harjoittelu on suomeksi.

Uskomme, että valintasi tulla juuri Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukouluun vaikuttaa koko tulevaisuuteesi myönteisesti.

Älä epäröi sanoa KYLLÄ kaipauksellesi keskittyä Jeesukseen kokonaisen raamattukouluvuoden ajan. Toimi mottomme mukaan: sano ensin KYLLÄ, ennen kuin kysyt MITEN. Kaikkien näiden vuosien aikana olemme nähneet suurten esteiden väistyvän. Alamme rukoilla puolestasi heti kun vastaanotamme hakemuksesi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Linda Bergling
Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulun rehtori

Faktoja raamattukoulusta

Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulu sijaitsee, Kungsängenissä,
Ruotsissa, Tukholman suurkaupunkialueella. Raamattukoulun on perustanut
koulun rehtori Linda Bergling vuonna 1987. Hän on palvellut
parantamispalvelutyössä yli 40 vuotta.

Jeesuksen sovitus, risti ja Jeesuksen veri ovat opetuksen perusta. Raamattukoulussa saat vahvan Sanan perustan. Tarkoitus on, että saat teorian lisäksi myös käytännön harjoitusta. Teoriaopetus yhdistyy käytännön harjoitteluun raamattukoulun rukousviikoilla, parantumispäivillä, konferensseissa ja tiimimatkoilla. Raamattukoulu sopii kaikenikäisille 18 vuotta täyttäneille miehille ja naisille.

Lisätietoja löydät klikkaamalla sivun ylälaidasta linkkiä "Raamattukoulu Ruotsissa" ja sen jälkeen ”Käytännön info” (päivämäärät, hinnat ym.) tai ”Eheytymislinja” (kurssiohjelma ja sisältö) tai ”Valmentautumislinja” (kurssiohjelma ja sisältö).

Raamattukoulussa on myös suomalasia oppilaita varten oma suomenkielinen linja.

Petra Jäppinen

Suomalaisen linjan vastuuhenkilö on Petra Jäppinen.

Lisätietoja löydät linkistä "Raamattukoulu Ruotsissa" ja "Tulkkaus"

Ota yhteyttä raamattukouluun saadaksesi lisätietoa (voit ottaa yhteyttä
suomenkielellä).

Puh. +46 8 5888 4000/10

Sähköposti: bibelskola@arken.org