Jeesus Parantaa ja Eheyttää-raamattukoulu Ruotsissa

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Kungsängeniin, Ruotsiin, yhteen Pohjoismaiden suurimmista raamattukouluista: Jeesus Parantaa ja Eheyttää-raamattukouluun. Koulun rehtorina toimii Linda Bergling, joka perusti raamattukoulun vuonna 1987. Linda on palvellut parantamispalvelutyössä yli 40 vuotta. Alla Lindan suomeksi tulkattu opetus: "Jeesus meidän parantajamme."

Raamattukoulussa on suomalainen linja, jonka oppilaille opetus simultaanitulkataan suomeksi. Myös oppimateriaalin saa suomenkielisenä sekä käytännön harjoittelun voi suorittaa suomenkielellä. Suomalaisen linjan vastuuhenkilö on Petra Jäppinen (katso lisää kohdasta suomalainen linja).

Jeesuksen sovitus, risti ja Jeesuksen veri ovat opetuksen perusta. Raamattukoulussa saat vahvan Sanan perustan. Tarkoitus on, että saat teorian lisäksi myös käytännön harjoitusta. Teoriaopetus yhdistyy käytännön harjoitteluun raamattukoulun rukousviikoilla, parantumispäivillä, konferensseissa ja tiimimatkoilla. Raamattukoulu sopii kaikenikäisille 18 vuotta täyttäneille miehille ja naisille

VALMENTAUTUMISLINJA JA EHEYTYMISLINJA

Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulussa voit valmistautua palvelutyöhön sekä vastaanottaa omaa parantumista ja eheytymistä. Meillä on kaksi erillistä linjaa; valmentautumislinja sekä eheytymislinja.

Lukuvuonna 2017-2018 järjestetään suomenkielinen simultaanitulkkaus eheytymislinjalle. Valmentautumislinjan opetus on kokonaan ruotsiksi, mutta halutessasi voit tehdä kokeet ja osan rukousharjoittelusta suomeksi, saat myös suomenkielisen kirjallisuuden.

Valmentautumislinja on sinulle, joka kaipaat saada varustautua Jumalan valtakunnan työhön. Saat hengellisiä työkaluja palvelutyöhösi. Pääset kohtaamaan Jeesuksen henkilökohtaisella tavalla, saat oppia tuntemaan häntä syvemmin, ottaa vastaan parantumista ja eheytymistä – mutta myös varustautua viemään sanomaa, joka ei ole pelkkiä sanoja, vaan voimaa ja jossa on suuri rakkaus ihmisiä kohtaan.

Eheytymislinja on sinulle, joka tarvitset henkilökohtaista parantumista ja eheytymistä. Tämä on vuosi Jeesuksen jalkojen juuressa, jolloin hän kohtaa sinut henkilökohtaisella tavalla koskettaen ja muuttaen. Löydät oman ainutlaatuisen persoonallisuutesi, lahjasi ja Jumalan tahdon elämääsi varten tullessasi varmaksi hänen rakkaudestaan sinua kohtaan. Tämän vuoden aikana hengellinen rakkausyhteytesi Jeesukseen ja taivaalliseen Isääsi vahvistuu askel askeleelta.

Uskomme, että valintasi tulla juuri Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukouluun vaikuttaa koko tulevaisuuteesi myönteisesti.

Älä epäröi sanoa KYLLÄ kaipauksellesi keskittyä Jeesukseen kokonaisen raamattukouluvuoden ajan. Toimi mottomme mukaan: sano ensin KYLLÄ, ennen kuin kysyt MITEN. Kaikkien näiden vuosien aikana olemme nähneet suurten esteiden väistyvän. Alamme rukoilla puolestasi heti kun vastaanotamme hakemuksesi.

Alla pääraamatunopettaja Gunnar Berglingin opetus "Jeesuksen parantava voima kaikille" suomeksi tulkattuna.

Uskomme, että valintasi tulla juuri Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukouluun vaikuttaa koko tulevaisuuteesi myönteisesti.

Älä epäröi sanoa KYLLÄ kaipauksellesi keskittyä Jeesukseen kokonaisen raamattukouluvuoden ajan.
Toimi mottomme mukaan: sano ensin KYLLÄ, ennen kuin kysyt MITEN. Kaikkien näiden vuosien aikana olemme nähneet suurten esteiden väistyvän. Alamme rukoilla puolestasi heti kun vastaanotamme
hakemuksesi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Linda Bergling
Jeesus Parantaa ja Eheyttää -raamattukoulun rehtori