Jeesus parantaa ja eheyttää nettiraamattukoulu alkaa syyskuussa 2024

Haku Raamattukouluun on nyt avattu!

Raamattukoulu alkaa maanantaina 16.9. 2024 ja päättyy 16.5. 2025.  Raamattukoulu koostuu opetusvideoista, digitaalisesta kurssimateriaalista, kirjallisista tehtävistä sekä ryhmätapaamisista. Ryhmätapaamiset ovat tärkeä osa kurssia. Niissä on mahdollista keskustella ajankohtaisista kurssijaksoista ja opetuksen herättämistä ajatuksista ja saada esirukousta ryhmässä.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi valita kahdesta vaihtoehdosta: osallistutko lukuvuoden aikana live-ryhmätapaamisiin Helsingin Pasilassa kerran viikossa (syksy 19.9-12.12 paitsi vko 42) torstai iltaisin klo 18:30 (1,5 tuntia, sis kahvit), vai pelkästään internetin välityksellä Teamsissa kerran kuussa (2 tuntia) (katso ryhmätapaamiset verkossa-alla).

Kevätlukukauden lähitapaamiset alkavat 9.1.2025 ja lukuvuoden päätöstapaaminen on 15.5.2025. Kevätlukukaudella tapaamiset jäävät pois hiihtoloman (vko 8), pääsiäisen ja vapun yhteydessä. Lukujärjestys lähetetään myös kurssin alkaessa sähköpostiin.

Kurssijaksot – opetusvideot, kurssimateriaali ja kirjallinen tehtävä
Raamattukoulu koostuu useasta kurssijaksosta. Jokaisen kurssijakson alussa (maanantai aamuisin) saat sähköpostiisi kyseisen kurssijakson opetusvideot sekä siihen liittyvän kurssimateriaalin PDF-tiedostona. Videoiden määrä vaihtelee kurssijaksosta riippuen. Ruotsinkielinen opetus on laadukkaasti simultaanitulkattu suomeksi. Voit katsoa videot siihen tahtiin kuin sinulle sopii, mutta video-opetusta on noin 2-2,5 tuntia/viikko (noin 70 tuntia lukuvuodessa)

Useimpiin kurssijaksoihin liittyy myös kirjallinen tehtävä, jonka tavoite on auttaa sinua työstämään kurssin aihetta omakohtaisesti. Kurssimateriaaliin sisältyvät kirjat lähetetään sinulle PDF-muodossa, jolloin ne sisältyvät kurssin hintaan. Mikäli haluat ostaa kirjat paperiversiona, voit tilata niitä Suomen Arkenista.

Ryhmätapaamiset verkossa

Verkkoryhmätapaamiset toteutetaan noin kerran kuukaudessa Microsoft Teams -ohjelmalla, jonka voit ladata ilmaiseksi täältä: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.teams&hl=fi&pli=1 (kopio teksti selaimeesi)
Saat linkin tapaamiseen sähköpostiisi. Ryhmätapaamiseen voi osallistua esim. älypuhelimen välityksellä tai tietokoneella, johon on yhdistetty kuulokkeet, mikrofoni ja nettikamera. Syyskauden nettitapaamiset ovat keskiviikkoisin 25.9. – 23.10 –  20.11 ja 11.12.2024 klo 18-20. Kevätlukukauden nettitapaamiset ovat 9.1 – 5.2 – 5.3 – 9.4 – 14.5.2025. Lukujärjestys lähetetään myös sähköpostiin kurssin alkaessa.

Nettiraamattukoulun aikataulu on joustava:Työskenteletkö kokopäiväisesti? Jos olet kokopäivätyössä ja silti haluaisit syventyä raamattuopintoihin, voit edetä omaan tahtiisi. Jumala voi tehdä paljon sinä aikana, jonka voit antaa Hänelle!

Kurssijaksojen aiheet ovat:

 • sydämen rukous
 • hengellinen rakkausyhteys Jeesukseen
 • vanhurskaus – identiteetti Jumalan lapsena
 • sielun parantuminen
 • fyysinen parantuminen
 • mies ja nainen Jumalan seurakunnassa
 • usko.

Kurssiin kuuluu myös yksi henkilökohtainen rukouspalvelukeskustelu lukuvuoden aikana (1,5h) jokaiselle kurssilaiselle.

Kurssimaksu
Nettiraamattukoulun kokonaismaksu on 480 euroa lukuvuodelta, mutta kurssimaksu on mahdollista maksaa 60 euron kuukausierissä.

HUOM! Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksutta ensimmäisen opetusvideon maistiaisiksi, jonka toivomme sinun kuuntelevan ennen kuin sitoudut kurssiin ja suoritat kurssimaksun tai sitoudut maksamaan kurssin kuukausierissä. Maksettua kurssimaksua ei ole mahdollista palauttaa.

Hakeminen ja kysymykset

Voit esittää kysymyksiä ja lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi Raamattukouluun sähköpostilla [email protected] 

Kirjoita hakemukseesi seuraavat asiat:

 • Etu- ja sukunimesi
 • Syntymäaika
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköposti
 • Uskoontulovuosi
 • Seurakuntayhteys
 • Kerro vapaamuotoisesti elämäntilanteestasi

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, lähetämme sähköpostiisi vastauksen. Jos et ole saanut vastaustamme kahden viikon kuluessa hakemuksesi jättämisestä, otathan meihin yhteyttä.