Tervetuloa Suomen Arkeniin

Näkymme on vahvistaa heikkoja, parantaa sairaita, sitoa haavoittuneita, tuoda takaisin eksyneitä ja etsiä kadonneita. Haluamme kohdella ihmisiä rakkaudella ja armolla (Hes. 34:4 myönteiseisti).

Seurakuntatoiminta Helsingissä

Olemme pieni ja kotoisa ryhmä. Meillä on kotikokouksia sunnuntaisin eri puolilla pääkaupunkiseutua. Lisätietoja seuraavan kotikokouksen ajasta paikasta saat puh. 045 1136000.

Rukouspalvelutoiminta

Järjestämme rukouskeskusteluja Helsingissä raamatullisen sielunhoidon pohjalta. Perustana on usko Jeesuksen sovitustyöhön, Jumalan Sanan voimaan, Pyhän Hengen läsnäoloon ja armolahjojen toimintaan. Rukoilemme Jeesuksen nimessä. Hänessä on anteeksianto, vapautuminen, parantuminen ja eheytyminen.

Rukouskeskustelu koostuu alkurukouksista, keskusteluosiosta, rukousosiosta ja loppurukouksista. Keskusteluissa palvelee kaksi rukoilijaa yhdessä, toinen johtajana ja toinen avustajana. Rukoilijoilla on vaitiolovelvollisuus.

Rukouskeskustelun voi varata itselleen eri tarvealueilta kuten sairaus, sisäinen paha olo, vaikeudet eri elämänalueilla. Tällä hetkellä emme peri maksua rukouskeskustelusta.

Jos haluat varata itsellesi rukouskeskustelun, ota yhteyttä: sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 1136000.
Huom: Keskustelu on varattava henkilökohtaisesti itse. Sitä ei voi varata toiselle henkilölle, paitsi jos hän on alaikäinen.

Yhteystiedot Suomessa
Puhelin: 045 113 6000 (puhelu, tekstiviesti tai WhatsApp viesti)
Sähköposti: [email protected] 
Web: www.arken.fi  
Postiosoite: c/o Palomäki, Kontulankaari 3E125, 00940 Helsinki

Vastuuhenkilöt

Suomen Arken toimii läheisessä yhteydessä Tukholmassa sijaitsevaan Arken-seurakuntaan, joka on emo-seurakuntamme.

Vastuuhenkilömme ovat:
Elisabet Rosendal
Kristiina Palomäki
Eija Kivelä
Helena Spring, yhteyshenkilö Ruotsissa

Suomen lainsäädännön mukaisesti hallintomme toimii rekisteröitynä yhdistyksenä Suomen Arken ry. Yhdistyksen sääntöjen mukaan:

  • Tehtävämme on toimia kristillisen evankeliumin tunnetuksi tekemiseksi ja vastaan ottamiseksi koko maailmassa.
  • Raamattu on seurakunnan korkein auktoriteetti opetuksessa ja elämässä.
  • Erityistehtävämme on auttaa heikkoja, sairaita ja kärsiviä ihmisiä.
  • Tehtävää voidaan suorittaa tavallisena seurakuntatyönä tai erilaisina avustusprojekteina Suomessa ja ulkomailla.”