Suomen Arkenin pastori ja palvelutiimi

Kristiina Erikoinen Pastori

Anna Lehtinen Hallinto Raamattukoulu

Kristiina Palomäki Talous

Pastorin esittely

Pastori Kristiina Erikoinen

Vuodesta 2008 toimipaikan johtajana on toiminut Kristiina Erikoinen. Hän kävi sitä ennen raamattukoulun Ruotsissa ja palveli vapaaehtoisena seurakunnassa monenlaisissa tehtävissä. Jo ensimmäisen raamattukouluvuoden aikana hän alkoi säännöllisesti käydä tiimien mukana Suomessa toimien puhujien tulkkina.

Toimipaikan tilanteen muuttuessa Kristiinaa pyydettiin johtamaan toimintaa. Yhdessä Anna Lehtisen kanssa hän johti toimintaa noin vuoden verran Ruotsista käsin. Kristiina tunsi kuitenkin hyvin pian, että Helsinkiin tarvittaisiin paikallinen johtaja. Hän alkoi ehdottelemaan Jumalalle mielestään sopivia pariskuntia työn johtajiksi ja paimeniksi. Lopulta kuitenkin Jumala puhui Kristiinan omalle sydämelle, että hänen itsensä tulisi lähteä Suomeen paikalliseksi paimeneksi. Kristiinan johtajuuden myötä toiminta Helsingissä alkoi vakiintua. Kristiinan sydämellä oli myös seurakunnan jäsenten tuleminen läheisimmiksi keskenään, mikä käytännössä alkoi toteutua enemmän kotikokousten myötä.

Vuoden ajan seurakunta kokoontui julkisten tilojen sijaan seurakuntalaisten kotona, jossa pystyttiin järjestämään myös yhteisiä aterioita ja tarjoamaan kodinomainen, turvallinen ympäristö, jossa kaikki saivat mahdollisuuden osallistua uudella tavalla kaikkeen kokousten sisältöön.

Kristiina kantoi sydämellään näkyä ja unelmaa paikasta, talosta, jossa seurakunta ja parantumiskeskus voisi toimia tarjoten kokonaisvaltaista hoitumista ja virkistymistä hengelle, sielulle ja ruumiille ja jossa hän itsekin voisi asua. Usean vuoden rukouksen ja etsimisen jälkeen sopiva talo löytyikin Helsingin läheltä Espoon Bembölestä. Sinne seurakunta ja Kristiina pääsivät muuttamaan vuoden 2015 lopussa.

Pastori Kristiina Erikoinen ja seurakunnan palvelutiimi